fbpx
download (2)

Za vse ženske, ki se želijo znebiti odvečne prtljage...

Otresi se odvečnih kilogramov, skrbi in slabih življenjskih navad ter ponosno zaživi v svoji koži…

Hejla,

Ženske si vedno želimo izgledati, ter posledično tudi počutiti čudovito, kar si nenazadnje vsaka izmed nas brez dvoma tudi zasluži…

In ko nam nekdo postavi tisto “usodno” vprašanje, s kakšnim videzom bi se zadovoljile, imamo ponavadi v mislih precej specifično sliko:

No – danes sem tukaj zato, da ti povem, kako lahko kmalu tudi ti uresničiš prav vsako izmed zgornjih želja.

Za to ne potrebuješ vrhunske genetike, izpostavljanja svojega telesa nekim kvazi anticelulitnim in lepotnim posegom ali strogega dietnega režima, ki ti po možnosti še zdaleč ne ustreza.

Če si resnično želiš počutiti in izgledati kot “miljon dolarjev” je odgovor na tvojo zagato v bistvu izredno preprost…

Moraš vedeti, kaj počneš.

V tem primeru je treba pozabiti na neke “čudežne” 3-tedenske treninge ali “noro učinkovite” jedilnike, ki so, roko na srce, na koncu dneva večinoma le prazne obljube…

Velikokrat namreč pozabimo, da uspešna transformacija ne temelji le na telesni preobrazbi, saj se lahko tudi v lepem telesu počutimo nezadovoljne, nesrečne ali celo izgubljene.

Zato se mi zdi pošteno, da s teboj delim malce drugačen pristop do osebne “prenove”, ki je veliko bolj zdrav, prijeten, trajnosten in kar je najbolj pomembno – 99% učinkovit*.

*Ravno tako, kot kontracepcijske tabletke – če ne upoštevaš navodil ginekologinje in jih nenehno pozabljaš, tudi one niso 100% 😉

Kako sem tako trdno prepričana, da
ti lahko uspe?

Moje ime je Katarina Uplaznik in prihajam iz Velenja, kjer sem svojo zgodbo kot licencirana osebna trenerka (FZS) začela z rojstvom in razvojem Centra Gibanja.

Poklicna pot me je vodila v mediacijo in tujino, sedaj pa se izobražujem na področju psihologije in sicer terapije sprejemanja in predanosti, transakcijske analize, delam pa še vedno in z vsem srcem kot športna trenerka in osebna svetovalka.

Marsikdo se tega niti ne zaveda, a sem v preteklosti tudi sama imela ogromne težave s samosprejemanjem…

Nisem marala kar sem videla v ogledalu, preden sem šla spat, so me obmetavale težke misli, večkrat sem se čustveno zlomila, nisem sprejemala svojega sveta in zavidala srečnim ljudem.

e4b6ae664004cb669d18_62522426
Katarina je svojo samozavest in kulinarično znanje okrepila tudi v Masterchefu 2021

To je posledično vplivalo na mojo življenjsko energijo, kilogrami pa kar niso želeli skopneti. Postajala sem vse bolj “zalita”, moje telo še zdaleč ni bilo čvrsto, mišice šibke, kot bonus sem posledično imela še slabo kožo in celulit.

Takrat sem začela preizkušati vse možne diete, prebrala ogromno literature, trenirala večkrat tedensko, se postila.. ampak še vedno se nisem premaknila nikamor.

Še vedno sem se počutila izmozgano in kot vreča nepretočne energije – vse dokler se nisem lotila radikalne spremembe pri delu na sebi…

Tako mi je sčasoma končno uspelo tudi preoblikovati telo, zaživeti v svoji najboljši luči in izgubiti odvečno prtljago – tako v kilogramih, kot v glavi. S svojo izkušnjo pa si zdaj iz srca želim pomagati tudi tebi 🙂

Zato sem zadnjih 5 let, odkar aktivno delujem v fitnes industriji, razvijala program, s katerim sem se začutila radostno in izpopolnjeno.

In izredno ponosna sem, da ga lahko danes delim s teboj.

Zaživi v svoji koži: 6 – mesečni program transformacije

S programom smo s prvo skupino deklet štartale v aprilu 2022, in ravno zaradi odličnih rezultatov in spodnjega feedbacka s strani svojih varovank sem se odločila, da takšne čudovite (pre)izkušnje enostavno ne smem ukiniti

20.7.2022 (2)
20.7.2022 (1)

Čudovito, kajneda?

Se strinjam! ❤

Zato znova odpiram možnost prijav za novo skupino, kar pomeni, da se lahko nam lahko na poti do sprememb na bolje pridružiš tudi ti. S svojim novim začetkom lahko tako štartaš že tudi takoj po oddani prijavi, ali pa se dogovoriva za termin, ki ti najbolj ustreza. 

POZOR! Zaradi kakovosti programa in moje odločnosti, da se v popolnosti posvetim vsaki varovanki, se Zaživi v svoji koži izvaja v manjših skupinah, zato je število mest v vsaki skupini omejeno na 10

V samem programu se bomo tako v prihodnjih 6 mesecih skupaj osredotočale na pet ključnih korakov, s pomočjo katerih bova iz tebe izvabili tvojo najboljšo verzijo 😊

#1 Korak: Tedenski treningi

Skupaj treniramo 3x na teden po skrbno premišljenem načrtu, kjer treningi temeljijo na vajah za kardio, moč in vzdržljivost.

Vsak trening traja 60 minut, vaje pa so usmerjene k oblikovanju tvoje postave in uspešnem topljenju odvečnih kilogramov.

Da ti bo svoje cilje uspelo čim lažje uresničiti, smo termine treningov razporedili od ponedeljka do petka, skozi ves dan.

Vse, kar moraš narediti, je izbrati tiste 3 termine, ki ti najbolj ustrezajo 🙂

Izdelek brez naslova (13)

#2 Korak: Personaliziran jedilnik

Naslednji korak, ki ga ne smeš spregledati na poti do slovesa od kilogramov, je zagotovo ustrezna prehrana. Zato ti v Zaživi svoji koži pripravimo jedilnik po meri, ki ustreza tvojim potrebam in željam.

Ne skrbi…

V personaliziranem jedilniku bo eden izmed najinih ciljev tudi ta, da ti novi okusi odgovarjajo.

Še zdaleč te namreč ne želim prepričevati v živila, ki jih ne maraš, ali pa te “obsoditi na stradanje”.

Raje ti omogočim strokovno podkovan načrt prehrane, ob katerem verjetno ne boš niti občutila, da gre za neko dieto 🙂

Izdelek brez naslova (15)

#3 Korak: Prehranski dodatki

Namen prehranskega dopolnila je zagotoviti, da dobiš zadostno količino esencialnih hranil in nadomestiš slabšo vrednost hranil v številnih ostalih živilih, ki jih uživaš vsak dan.

Da boš iz svojih treningov in novega jedilnika lahko generirala vrhunske rezultate, bova pripravili tudi personaliziran načrt prehranskih dodatkov*, ki bodo proces izgube kilogramov še bolj pospešili.

*Čaka te neposreden dostop do receptov, s katerimi jih enostavno vključiš v svoj jedilnik in poskrbiš za zdravo sladkanje 🙂

V načrt je ravno tako vključena popolna podpora in svetovanje, ter pomoč pri ustvarjanju zdravega življenjskega sloga.

#4 Korak: Osebna rast

Zadnje, a nič manj pomembno področje na najini poti transformacije, pa je tvoja osebna rast. Zato bova na najini poti podrobneje spoznavali tvoja nezadovoljstva, čustvene blokade in notranje motivatorje.

Poglobili se bova v tvojo samopodobo; kakšna je, kaj vpliva nanjo, kakšno je tvoje vedenje, ko le-ta ni najboljša. Kako jo prepoznati, se z njo spoprijeti in jo izboljšati…

Pogovarjali se bova o tvojih mislih o sebi, svetu ter načinih za sproščanje.

Tako bova poskrbeli, da boš kmalu žarela tako v sebi, kot navzven in se kar naenkrat videla v povsem drugi, bolj svetli luči.

 

Izdelek brez naslova (16)

#5 Korak: Spremljanje napredka

Ni ga boljšega motivatorja, kot opažanje, da se s tvojim telesom in počutjem navsezadnje dogaja nekaj dobrega…

Tvoj napredek bova zato redno spremljali z merjenjem telesne sestave s Tanito, merjenjem obsega in sproščenimi pogovori o tvojih vtisih v zvezi s programom.

POZOR! Za zmanjšanje obsega in metanje starih oblačil iz omare kazensko ne odgovarjamo :))

Hja… morda naju res čaka kar nekaj dela, ampak si upam dati roko v ogenj, da boš nad rezultati več kot navdušena.

Saj veš – tudi Rim ni bil zgrajen v enem dnevu 🙂

In ne skrbi…

Ne gre za športni program, ki bi bil na voljo samo “eliti”…

Kljub temu, da gre za unikaten in CELOVIT program, ki mu v Sloveniji (zaenkrat) še vedno ni enakega, se mi še zdaleč ne zdi pošteno, da bi ceno le-tega nabila v višave.

Vanj je bilo res vloženih 5 let truda, neuspehov in “odkrivanja tople vode”; ampak ga nikoli nisem ustvarjala z namenom, da bi bil na koncu dostopen le peščici…

Poleg tega so se stroški že tako ali tako dovolj dvignili na vseh ostalih področjih.

Zato ti za Zaživi v svoji koži ne bo treba odšteti 500 EUR, niti 300 EUR na mesec.

Dobro počutje, zadovoljstvo s svojim videzem, neprecenljivo znanje o prehrani in prehranskih dodatkih ter nenazadnje tudi notranjo srečo in zadovoljstvo, te z mojo pomočjo stane le 100 EUR.

Ja – pičlih sto evrov. 

Govoriva o dobrih 3 evrih na dan oziroma dveh kavicah dnevno v mestni kavarni😉

AMPAK!

Ker sama še predobro vem, da ženske v poplavi raznoraznih športnih programov včasih potrebujemo malce vzpodbude, in ker je program navsezadnje zasnovan na 6-mesečni osnovi, sem se odločila, da grem še korak dlje…

Zato ti pri zakupu POLNEGA 6-mesečnega Zaživi v svoji koži programa, en mesec podarim jaz – a le v kolikor svojo prijavo oddaš do vključno 10. februarja 2023.

Tvoj trud ne bo zaman… ♥

Da bo bivanje v svoji novi koži še bolj prijetno, pa bom tudi tokrat trem gospodičnam, ki se boste najbolje odrezale pri svoji preobrazbi, ob koncu programa podarila še:

➛profesionalni styling za novo frizuro, ki bo sovpadala s tvojo prenovljeno podobo,

➛profesionalno manikuro za čudovite nohtke,

➛modno svetovanje pri izbiri novih oblačil, ki jih boš po koncu programa zagotovo potrebovala (:

➛profesionalno fotografiranje studia Lumi Lumi, da se boš svojega “ponovnega rojstva” lahko spominjala za vedno!

Si za?

Superca! 

Potem pa za konec poglejva še…

Kaj je tvoj naslednji korak?

Če si resnično želiš narediti velik korak k pozitivni spremembi in poskrbeti, da si boš že pri letošnjih božičnih nakupih lahko podarila manjše konfekcijske številke, je tvoj naslednji korak res enostaven…

Lahko mi pišeš na naš e-mail info@centergibanja.com ali pa me brez slabe vesti kar pokličeš na 040 886 003, kjer ti z veseljem odgovorim na vprašanja, ki se ti morda porajajo.

Če ti je lažje, nam lahko enostavno pošlješ sporočilo tudi v inbox na našem Facebook profilu Center Gibanja.

V vseh treh primerih se bom oglasila jaz in ti z veseljem pomagala razrešiti tudi morebitne dileme.

AMPAK NE POZABI…

Pridružiš se nam lahko do vključno 10. februarja 2023, do polnoči, nato pa bom prijave ponovno primorana za nekaj časa zapreti, da se ti lahko v popolnosti posvetim.

Se že veselim najinega srečanja (:

Katarina Uplaznik, osebna trenerka, prehranska svetovalka & tvoja večna podpora

P.S. Aja, da ne pozabim…

Ker je zaradi visoke kakovosti programa število dam v skupinah omejeno, tudi tokrat prijave sprejemam izključno do zapolnitve prostih mest.

Kot sem omenila že zgoraj, je število varovank v skupini omejeno na 10, na voljo pa sta le dve skupini. Po domače povedano – priložnost za popolno transformacijo bo v tem terminu dobilo le 20 žensk. 

Prijave se bodo ponovno odprle ko se bo urnik spet malce sprostil, kar pa lahko v najslabšem primeru traja tudi naslednjih 6 mesecev…

Zato zgrabi svoje novoletne zaobljube za roge, zavrti naš telefon in si še pravočasno priskrbi svoje mesto v tem unikatnem programu 🙂

Kje se podaš na pot do svoje najboljše verzije?