fbpx
download (2)

Gibanje je življenje.
Zaživi ga.

Pridruži se Centru Gibanja in poskrbi za vsakodnevno dozo zdravja, smeha in rekreacije 😎

Spoznaj našo ekipo…

Smo mlada športna družina, enostavno zaljubljena v šport. Vsakodnevna rekreacija za nas ni zgolj estetskega pomena, saj nam ravno tako predstavlja zdravje, performance in umetnost… skratka – je naš lifestyle.

Z našo pomočjo smo uspeli občutno izboljšati življenja že krepko čez 7.000 Velenjčanom in Velenjčankam, naši varovanci pa so tako zadovoljni z rezultati, da dober glas dosega tudi nadobudneže iz malce bolj oddaljenih krajev, ki se kljub kilometrom z veseljem pripeljejo športat k nam. 

Naš cilj je, da se prepoznaš kot »umetnika gibanja« in se razvijaš z glavo in telesom kot eno. Da bi ti na tvoji poti do boljšega počutja, več energije, občutno boljšega zdravja in nenazadnje tudi zadovoljstva ob pogledu v ogledalo lahko priskočili na pomoč, smo zate ustvarili TOP športne programe, skrbno zasnovane in prilagojene za vse starosti, spol in potrebe. 

Čas je, da postaviš na prvo mesto… ker če se ne boš ti, kdo te pa bo? 💪🏻

Iz leve proti desni: Katarina, Anže, Mojca in Kaja

Pri nas najdeš  UGODNE  športne programe za vsak okus in vse starosti…

Funkcionalni treningi

Si ne želiš, da te “štihne” v križu vsakič, ko iz trgovine prineseš karton mleka? Iščeš način, kako poleg videza in počutja, izboljšati tudi kakovost svojega vsakdana? 

Si želiš trenirati v sproščeni skupini, po skrbno zasnovanem načrtu in pod budnim očesom naših zabavnih, a profesonalnih trenerjev?

Potem bodo funckionalni treningi kot nalašč zate 😎

Vaje pri funkcionalnih treningih so zasnovane tako, da:

  • Te okrepijo,
  • Te naredijo bolj prožnega, okretnejšega, energičnega in bolje pripravljenega na vsakodnevne podvige,
  • Hkrati zmanjšajo dovzetnost za poškodbe in pospešijo okrevanje, če pride do nezgode.

Treningi zaradi večje kakovosti in učinkovitosti potekajo v manjši skupini z največ desetimi člani. Vsak posameznik je ravno tako obravnavan individualno, trenerji pa smo ti vedno na razpolago s koristnimi nasveti za zdrav vsakdan. 

Fitnes

Si želiš trenirati samostojno, brez nadzora, takrat ko ti paše?

Iščeš enostaven in nekompliciran način, kako ohranjati svojo fizično moč in kondicijo?

Ni panike! 💯 Z ekipo smo pripravili širok izbor fitnes kart za vsak okus, potrebe in zahteve.

Osebno trenerstvo

Si želiš doseči kar se da najboljše rezultate? 

Te zanima, kako lahko presežeš svoje sposobnosti in presenetiš še samega sebe? 🔥

Si želiš iz svoje vadbe potegnat kar se da največ, poskrbet za svoj jedilnik in korenito spremeniti svoj življenjski slog, a potrebuješ okrepitve? 

Potem izberi program osebnega trenerstva, kjer se osredotočamo na speficične želje in cilje, kot npr. rehabilitacija po poškodbi, hujšanje, definicija, mišična rast, učvrstitev ali boljša fizična kondicija, v tem sklopu pa sestavljamo tudi kondicijske priprave za tekmovalne športnike.

Zaživi v svoji koži (za ženske)

Vsaka ženska si zasluži tako izgledati kot počutiti kot “miljon dolarjev” – brez poseganja po invazivnih lepotnih posegih ali stradanju. Dejstvo pa je, da uspešna transformacija ne temelji le na telesni preobrazbi, ampak je treba poštimat tudi svoj “podstrešje”.

Ker se večina športnih programov za ženske fokusira predvsem na prehrano in telovadbo, pozabi pa se na psihično zdravje, je naša Katarina po dolgoletnih pripravah in raziskavah naredila preboj v svetu osebne prenove. 🌷

Tako smo v Centru Gibanja zasnovali poseben pristop do popolne osebne “prenove”, ki je veliko bolj zdrav, trajnosten in kar je najbolj pomembno – 99% učinkovit.

Več o le-tem izveš na povezavi: https://centergibanja.com/zazivi

Hiit treningi

Iščeš “instant” rešitev za oblikovanje svoje postave? Te čaka poroka, ali kakšen drug poseben dogodek, in, kot to večina počne, tudi ti čakaš do zadnje sekunde, zdaj pa si želiš izgubiti tisti odvečen centimeter, šlaufek ali ritni podbradek?

So ti poletne počitnice za “darilo” podarile kako kilco več?

Potem bo kot nalašč zate 4-tedenski HIIT (visokointenzivni intervalni trening) program, ki je namenjen tistim, ki si želite svoji postavi in pripravljenosti dati piko na i in izgledati še boljše.

Ja, tukaj dejansko ponujamo “hitro” rešitev.

👉 Trening je namenjen hitrim spremembam
👉 Program traja 4 tedne, ki jih lahko izkoristiš tudi prekinjeno
👉 Na treningu se res švica, tako je treba biti dobro opremljen s tekočino
👉 Trening poteka 2x na teden s trenerjem – ob torkih in četrtkih ter 1x kadarkoli na cardio napravah po navodilih

Kako se lahko povežeš z nami?

Če si resnično želiš narediti nekaj lepega zase in poskrbeti za svoje zdravje, telo in duha, je tvoj naslednji korak res enostaven…

Lahko nam pišeš na naš e-mail info@centergibanja.com ali pa nas brez slabe vesti kar pokličeš na 031 469 541, kjer ti z veseljem odgovorimo na dodatna vprašanja, ali pomagamo razrešiti morebitne dileme. 

Če ti je lažje, nam lahko enostavno pošlješ sporočilo tudi v inbox na našem Facebook profilu Center Gibanja.

Se vidimo! 🙂

Kje nas najdeš?

Prelistaj med vtisi naših varovancev…