fbpx
download (2)

"Združi prijetno s koristnim in naslednjih 365 dni treniraj po SMEŠNIH cenah..."

Poskrbi za zdrav, sproščen in aktiven vsakdan ter prihrani do kar 360 EUR 💪

Živjo! 

Veseli nas, da ti je uspelo najti tole stran…

V nadaljevanju ti namreč zaupamo, kako točno se lahko na enostaven in nezahteven način spraviš (ali ostaneš) v formo – brez nesporazumov s svojo denarnico 😎

Naj pojasnimo…

Verjetno tudi tebi ni ušlo, da se v zadnjem času življenjski stroški le dvigajo in dvigajo… 

Tudi sami že nekaj mesecev zaskrbljeno opazujemo, kako za dvigom cen z vse dražjimi športnimi programi ne zaostaja niti fitnes industrija, kar pa se nam še zdaleč ne zdi pošteno. 

Trdno namreč verjamemo, da si dobro počutje, zdravje in zadovoljstvo v svojem telesu zasluži vsak izmed nas – tudi ti – ne glede na višino tvojih mesečnih prihodkov 😉

Zato smo se odločili da vsem, ki si želite narediti nekaj lepega zase, omogočimo vsakodnevno športanje pod 2 EUR na dan…

365 dnevni fitnes (Z VEZAVO)

*prihrani kar 240 EUR, treningi pa te "koštajo" simboličnih 1 EUR/dan 😎
30/mesec
*25€/mesec za dijake in študente
  • neomejen vstop v CG fitnes
  • uporaba najnovejših fitnes naprav
  • trening v sproščenem vzdušju, kjer nas lahko pocukaš za rokav
  • možnost zamrznitve v primeru daljše odsotnosti*

Funkcionalni treningi (Z VEZAVO)

*prihrani do kar 360 EUR, fitnes in treningi pa te "koštajo" manj, kot 2 EUR/dan 😱
50/mesec
*40€/mesec za trening 2x tedensko
  • vodeni treningi 3x tedensko v zabavni in sproščeni družbi
  • neomejen vstop v CG fitnes
  • uporaba najnovejših fitnes naprav
  • možnost zamrznitve v primeru daljše odsotnosti*

Spoznaj našo ekipo 😎

Smo mlada ekipa, enostavno zaljubljena v šport. Vsakodnevna rekreacija za nas ni zgolj estetskega pomena, saj nam ravno tako predstavlja zdravje, performance in umetnost… skratka – je naš lifestyle.

Z našo pomočjo smo uspeli občutno izboljšati življenja že krepko čez 7.000 Velenjčanom in Velenjčankam, naši varovanci pa so tako zadovoljni z rezultati, da dober glas dosega tudi nadobudneže iz malce bolj oddaljenih krajev, ki se kljub kilometrom z veseljem pripeljejo športat k nam. 

Naša želja je, da se prepoznaš kot »umetnika gibanja« in se razvijaš z glavo in telesom kot eno. Da bi ti na tvoji poti do boljšega počutja, več energije, občutno boljšega zdravja in nenazadnje tudi zadovoljstva ob pogledu v ogledalo lahko priskočili na pomoč, nas lahko med svojimi treningi brez slabe vesti pocukaš za rokav in povprašaš za nasvet.

Čas je, da postaviš na prvo mesto… ker če se ne boš ti, kdo te pa bo? 💪🏻

Iz leve proti desni: Katarina, Anže, Mojca in Kaja

Kako se dokoplješ do svoje vstopnice za zdravo, veselo in polno življenje?

Če si resnično želiš narediti nekaj lepega zase in poskrbeti za svoje zdravje, telo in duha, je tvoj naslednji korak res enostaven…

Lahko nam pišeš na naš e-mail info@centergibanja.com ali pa nas brez slabe vesti kar pokličeš na 040 886 003, kjer ti bo naša Katarina z veseljem odgovorila na dodatna vprašanja, oziroma pomagala razrešiti morebitne dileme. 

Če ti je lažje, nam lahko enostavno pošlješ sporočilo tudi v inbox na našem Facebook profilu Center Gibanja, ali pa se oglasiš direkt v naših prostorih na Kidričevi 2b v Velenju in se na lastne oči prepričaš, kako fajn se imamo pri nas 😊

Preden se poslovimo, pa naj s tabo delimo še čudovito in realno misel naše Kaje…

“Je težko trenirat, sploh kadar se ti “ne da”. Je pa še težje sopihat ob vsakem najmanjšem naporu, se gledat v ogledalo in se zavedat da ti ni všeč, kar vidiš. Choose your hard.”

Ekipa Centra Gibanja

P.S. Za bolj jasen vpogled v to, kako se pri nas počutijo naši varovanci, lahko spodaj prisluhneš vtisom Emila, Mije in Sare…

… ali preletiš izpovedi ostalih, ki smo jim z ekipo pomagali pri spremembi na bolje 🤗

FAQ

Povsem enostavno!

Za sklenitev vezave v se enostavno oglasiš v Proteini.si Shop Velenje*, kjer pustiš svoje podatke in številko transakcijskega računa. 

V naslednjem koraku si izbereš še datum, ko bo mesečni znesek vezave “odtrgan” iz tvojega računa – 10. ali 20. v mesecu.

Prvi obrok poravnaš v trgovini, za ostale poskrbimo mi 🙂

*Uradne ure Proteini.si Shop Velenje so od ponedeljka do petka, od 10:00 – 20:00, ter ob sobotah od 9:00 – 15:00.

V kolikor vezavo prekineš prej, kot v 365-ih dneh, plačaš samo razliko do redne cene za mesečne fitnes karte oziroma funkcionalne treninge. 

Če se odpraviš na dopust za več, kot en mesec, se bohnedaj poškoduješ, ali pa se Center Gibanja zapre zaradi raznoraznih ukrepov, se vezava zamrzne, dokler se ne vrneš iz dopusta, si opomoreš od poškodbe oziroma se sprostijo ukrepi. 

Če se odpraviš na dopust za 1 teden ali 14 dni, se vezava ne zamrzne, saj s sklenitvijo vezave navsezadnje prihraniš za skoraj 4 mesece treningov.

S sklenitvijo vezave prihraniš za skoraj 4 mesece treningov120 EUR pri fitnes vezavi in pa kar 240 EUR pri vezavi za funkcionalne treninge.

Za piko na i se z odločitvijo za vezavo le “zavežeš” za redno športanje, kar je navsezadnje odlična motivacija za doseg rezultatov, ki si jih želiš 🙂

Kje nas lahko obiščeš?