fbpx

Piškotki

O politiki piškotkov

Ta politika o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. podatke, ki jih zbiramo s pomočjo piškotkov, kako se te informacije uporabljajo in kako nadziramo nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in varujemo vaše osebne podatke, glejte naše Splošne pogoje poslovanja.Svojo privolitev lahko kadar koli spremenite ali umaknete iz izjave o piškotkih na naši spletni strani.V naših Splošnih pogojih poslovanja preberite več o tem, kdo smo, kako lahko stopite v stik z nami in kako obdelujemo osebne podatke.Vaše soglasje velja za naslednje domene: centergibanja.com

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih podatkov. Ko se spletno mesto naloži v brskalnik, se shranijo v vaši napravi. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto deluje pravilno, da je bolj varno, da izboljšujemo uporabniško izkušnjo in razumemo, kako deluje spletno mesto, ter analiziramo, kaj deluje in kje so potrebne izboljšave.

 

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev tudi naša spletna stran za različne namenov uporablja tako lastne, kot tudi tuje piškotke. Lastni piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo vaših osebnih podatkov.Tretji piškotki, ki se uporabljajo na naši spletni strani, so v glavnem namenjeni razumevanju, kako deluje spletno mesto in kako vi komunicirate z našim spletnim mestom. Namenjeni so tudi varovanju naših storitev, zagotavljanju oglasov, ki so za vas pomembni. Uporablamo jih torej za zagotavljanje najboljše možne uporabniške izkušnje in pospeševanje prihodnje interakcije z našim spletnim mestom.

 

Katere vrste piškotkov uporabljamo?

Bistvene:Nekateri piškotki so bistvenega pomena, da lahko izkusite popolno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo nam vzdrževanje uporabniških sej in preprečevanje kakršnih koli varnostnih groženj. Ne zbirajmo in ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov. Ti piškotki vam na primer omogočajo prijavo v račun in dodajanje izdelkov v košarico ter varno plačevanje.Statistične:Ti piškotki hranijo podatke, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani spletnega mesta so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro deluje spletno mesto in kjer ga je treba izboljšati.Tržne:Na našem spletnem mestu so prikazani oglasi. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki vam jih prikažemo, tako da so za vas pomembni. Ti piškotki nam pomagajo tudi pri spremljanju učinkovitosti teh oglaševalskih akcij.Informacije, shranjene v teh piškotkih, lahko neodvisni ponudniki oglasov uporabijo tudi za prikaz oglasov na drugih spletnih mestih v brskalniku.Funkcionalne: To so piškotki, ki pomagajo nekaterim nebistvenim funkcionalnostim našega spletnega mesta. Te funkcionalnosti vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki, ali skupno rabo vsebine spletnega mesta na platformah socialnih medijev.Nastavitvene:Ti piškotki nam pomagajo shraniti vaše nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da imate boljšo in učinkovitejšo izkušnjo ob prihodnjih obiskih spletnega mesta.

 

Kako lahko nadzorujem nastavitve piškotkov?

Če se pozneje med brskanjem odločite spremeniti svoje nastavitve, lahko to storite v Nastavitve piškotkov. Ponovno bo prikazano obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve.
Piškotke lahko tudi pobrišete. Za izbris Piškotkov kliknite tukaj.
Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne metode za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite tako, da piškotke blokirate / izbrišete. Če želite izvedeti več o upravljanju in brisanju piškotkov, obiščite www.allaboutcookies.org.