fbpx

Center Gibanja

NAŠA ZGODBA

Najboljši fitnes v mestu

zabavajte se ob doseganju svojih ciljev

Gibanje nam predstavlja premik fizikalnosti v kulturo, kajti fitnes, kot ga večina pozna, nas velikokrat oddaljuje od fleksibilnosti in vzdržljivosti, mi pa z gibanjem povezujemo zdravje, estetiko, performance in umetnost. Ustvarjamo izmenjavo informacij iz zavesti v telesno izvedbo.

Zasledovanje svojega cilja zahteva disciplino, ki jo dosežemo, ko nekaj počnemo z dušo in srcem, osvoji pa jo tisti, ki želi razumeti telo, zdravje, uspešnost in fizično izražanje. Najpomembneje je, da se prepoznate kot »umetnika gibanja« in se razvijate z glavo in telesom kot eno.

Center Gibanja - fitnes trenerki Kaja Kaligaro in Katarina Uplaznik

NAŠ NAMEN

Naredi prvi korak že danes

Igra gibanja zajema vse našteto ter preoblikuje in združuje. Spreminja se glede na vzdržljivost, fleksibilnost in pripravljenost ter vedno zagotavlja napredek. Nihče ni mojster gibanja. Ko osvojiš neke vzorce, se gibanje nadaljuje v neskončnost in to je posebnost gibanja.

Učitelj gibanja mora biti borec, plesalec, trener moči, fleksibilnosti in kondicije. Učitelj gibanja mora biti terapevt in nutricist. Od njega se zahteva nenehno učenje in posodabljanje, da uvidi skupne stvari naštetih elementov, jih povezuje in spreminja. To je naša moč.