fbpx
download (2)

Kako lahko zanesljivo preoblikuješ in učvrstiš točno tiste dele telesa, ki najbolj krhajo tvojo samozavest…

(... brez vesoljskih diet, zaman vloženega truda in razočaranj.)

Ali ob misli na poletne temperature in skoku iz dolgih hlač v kratke, začutiš cmok v grlu?

Si želiš bolj dvignjene zadnjice, oblikovati svoje noge in enkrat za vselej “speglat” tiste šlaufke okrog trebuha, preden te prehiti še eno poletje?

Iščeš zanesljiv in učinkovit način, s katerim bi lahko targetirala točno tiste kritične dele telesa, ki najbolj vplivajo tvojo samozavest?

Če si med branjem prikimala na vsaj eno izmed zgornjih vprašanj, potem ti zna spodnji zapis pričarati nasmeh na obraz : )

V njem ti namreč brez dlake na jeziku povem, kako si lahko to pomlad podariš eno izmed najlepših daril – samozavest, udobje v svojem telesu ter ZDRAV in brezskrben skok v poletna oblačila.

Nikakor namreč nisem ljubiteljica teh današnjih lepotnih posegov in tretmajev, po katerih posega vse več žensk v iskanju sanjske postave.

Zato se mi zdi prav, da preden nadaljujeva, poudarim naslednje…

Brez muje se še čevelj ne obuje…

Kaj točno mislim s tem?

Z napredkom in razvojem tehnologije vse več prepoznavnosti in pozornosti dobivajo raznorazne naprave za preoblikovanje telesa

In verjamem, da si na neki točki tudi ti že naletela na njih ter se poigravala z mislijo, s kakšno lahkoto bi lahko odpikala kilogramčke, maščobe in slabo voljo.

A resnica je na žalost daleč od tega…

Moje ime je Katarina Uplaznik in sem ponosna so-lastnica športnega centra Center Gibanja v Velenju, ki ga že 6 let uspešno vodiva s partnerjem Anžetom. Skupaj z ekipo tako že dolga leta skrbimo za odlično počutje, večjo samozavest, predvsem pa zdravje lokalne skupnosti.

Naša ekipa iz leve proti desni: moja malenkost, Anže, Mojca in Kaja

V želji po tem, da predstavnicam ženskega spola ne omogočim zgolj zadovoljstva ob pogledu v ogledalo, ampak tudi “spucano” podstrešje, sem tako v lanskem letu lansirala prvi in (zaenkrat) edini program v Sloveniji, s pomočjo katerega lahko učinkovito, varno, predvsem pa celostno pomagam ženskam, da bi se počutile dobro na vseh področjih.

Tega ti ne govorim zato, da bi se na hitro pohvalila…

Želim ti le pojasniti, da sem v svoji karieri imela priložnost preučiti tisoč in en način za topljenje maščobnih celic, izgubo kilogramov ter preizkusila vsaj še enkrat toliko različnih načinov za učvrstitev specifičnih delov ženskega telesa.

Vse to mi je omogočilo, da sem se dokopala do bistvenega zaključka…

Za kombinacijo zdravega duha v zdravem telesu na koncu dneva niso zaslužne nobene  moderne naprave, ampak redna in dosledna telovadba ter ustrezna prehrana.

Ne razumi me narobe…

Verjamem, da so številni tretmaji, masaže, kremice ali prehranski dodatki 21. stoletja marsikatero izmed nas razveselili, saj si navsezadnje vsaka izmed nas želi hitre rezultate s čim manj vloženega truda.

Za nameček smo še nenehno bombardirane iz vseh strani z raznoraznimi obljubami in zagotovili, kako lahko “s točno to kremico v mesecu dni zmanjšaš videz svojih gubic”, ali “v 14-dneh s pomočjo nekih čudnih prehranskih dodatkov ponovno oblečemo svojo maturantsko obleko”.

A dejstvo ostaja…

Če tvoj cilj ni zgolj estetskega pomena in si želiš hkrati zagotoviti zdravo, manj stresno in energijsko-polno življenje, te do želenih rezultatov stroji in ostale “bližnjice” na žalost NE bodo pripeljali.

Tudi sama sem si na začetku svoje kariere obljubila, da bom za vse svoje varovanke skrbela celostno – od glave do pet, in v svojem športnem centru izvajala izključno programe, ki bodo prinesli točno to, kar si vse tudi želimo – REZULTATE.

Zato smo v Center Gibanja pripeljali nekaj posebnega, namenjeno izključno ženskam…

S puncami smo staknile skupaj glave in uspele sestaviti program, ki s kombinacijo različnih vadb targetira točno tiste dele telesa, s katerimi smo ženske v veliki večini najmanj zadovoljne – zadnjica, trebuh in noge – ter poskrbi za vrhunske rezultate. 

Ta način vadbe ne le učvrsti tvojega telesa, temveč tudi izboljša tvojo splošno telesno pripravljenost, zmanjša procent maščobe, mišicam da lepši tonus, za piko na i pa se počutiš še dobro* in fit. 

*Raziskave po vsem svetu dokazujejo, da telovadba blagodejno vpliva na naše mentalno zdravje, splošno počutje in dokazano pomaga pri kronični depresiji.

In ker sta največja stranska učinka kombiniranja teh individualnih tehnik ravno zapeljive noge in čvrsta tazadnja, smo se odločile, da program temu primerno tudi poimenujemo…

In tako je luč sveta ugledal Bootylicious. 💖

Ne skrbi…

Sama sem velika zagovornica tega, da svojim najdražjim varovankam niti pod razno ne prodajam praznih obljub, zato smo program predhodno stestirale tudi z ekipo.

Ne glede na to, da vsaka izmed nas pridno in redno trenira že po defaultu, so bile spremembe kljub temu očitne…

Ta fotka je nastala po enem mesecu uspešnega testiranja Bootylicious programa

Treninge smo vsekakor prilagodile naši fizični kondiciji in si jih temu primerno tudi otežile.

Ampak samo pomisli…

Če je razlika opazna pri nas, ki redno treniramo… potem lahko občutne spremembe opazijo tako začetnice, kot tiste, ki se na nek način že srečujejo z rekreacijo. 

Takrat se mi je posvetilo, da moramo z Bootylicious enostavno štartat tudi v Centru Gibanja.

Ampak Katarina, zakaj je ravno ta program tako učinkovit?

Me veseli, da te zanima 😊

Bootylicious je specifična vrsta funkcionalne vadbe, s katero aktiviraš vse mišične skupine in poskrbiš za skladnost postave, s poudarkom na vajah, ki aktivirajo zadnjične mišice.

Ta način vadbe ti omogoči, da hkrati aktiviraš različne sklepe in mišične skupine ter jih ojačaš z enakomernim in usklajenim delovanjem.

Ob pravilni izvedbi se tako ne izboljša le tvoja fizična pripravljenost, ampak imaš kar naenkrat več energije za manevriranje med vsakodnevnimi opravili, občutiš manj utrujenosti ter opaziš, da imaš vse več moči.

Stranski učinki?

Izboljšana drža, večja gibljivost, manjše tveganje za bolečine in poškodbe, manjši nivo kortizola v telesu in seveda – nasmeh do ušes ob skoku v kopalke in pogledu v ogledalo 🥰

Glavni poudarek je na pravilni izvedbi vaj pod budnim očesom naših trenerk, kar pomeni, da je nekdo vedno s teboj – na tvoji strani in ti pomaga, da prideš do cilja ❤

Pravzaprav sem nad to vadbo tako navdušena, da jo…

Osebno priporočam vsaki predstavnici nežnejšega spola – ne glede na tvojo fizično pripravljenost…

Naj pojasnim…

Velika zadnjična mišica oziroma gluteus maximus je največja mišica v našem telesu. Ravno zato je še toliko bolj smiselno, da ji namenimo več pozornosti.

Samo pomisli, koliko časa v dnevu smo včasih primorane presedeti zaradi načina življenja, službe ali drugih dejavnikov, na katere v tem trenutku ne moreš vplivati.

In ravno to dolgotrajno sedenje s sabo prinaša en kup negativnih učinkov…

Za primer lahko vzameva sindrom mrtve zadnjice, pri čemer gre za stanje, ko tvoja tazadnja enostavno “pozabi”, kakšno je njeno normalno delovanje. 

Long story short – dolgotrajno sedenje jemlje moč mišicam, škoduje sklepom, ovira pretok krvi in povzroča bolečine v kolkih, gležnjih in spodnjem delu hrtba.

*Upam, da zdaj razumeš, zakaj nobeni ženski ne bi svetovala, da izbere neke vesoljske tretmaje namesto telovadbe : )

Glede na to, da si še vedno tukaj z mano pa se verjetno sprašuješ…

Kako vse skupaj poteka in koliko te ta vrhunski program stane?

Pa poglejva…

Celoten program Bootylicious zajema:

*Zaradi kakovosti izvedbe programa so mesta v skupinah omejena.

In ja…

Glede na prebrano imaš v tem trenutku morda občutek, da bi ta program lahko bil vreden tudi 300 ali 400 EUR – sploh glede na vesoljske podražitve, s katerimi se v zadnjem letu spopadamo. 

In verjetno se lahko strinjava, da je zdravje in dobro počutje v svoji koži NEPRECENLJIVO.

A ne skrbi…

To ne pomeni, da boš morala za uresničitev svojih sanj poseči globoko v denarnico.

Ta celotni paket (12 učinkovitih treningov + neomejena mesečna fitnes karta + strokovna podpora s strani profesionalnih trenerk + nove prijateljice😊) te bo stal le 70 EUR/mesec.

Ja, prav si prebrala!

Pičlih sedemdeset eurov : )

Da boš lahko z veseljem spremljala svoj napredek, pa ti na začetku programa podarim še BREZPLAČNO napredno meritvev telesne postave v vrednosti 50 EUR, kjer bova izmerili odstotek maščobe v telesu, mišično maso, vitalna leta, delež visceralne maščobe (to je tista škodljiva maščoba, ki se drži naših notranjih organov) ter ostale koristne informacije.

Tako boš točno vedela, na čem si in kako lahko svoje zastavljene cilje hitreje uresničiš.

.

.

.

Si še tu?

Superca!

Potem pa za konec poglejva še… 

Kako lahko pravočasno zgrabiš to priložnost in si zagotoviš svoje mesto v programu?

Če si resnično želiš narediti velik korak k pozitivni spremembi in poskrbeti, da se menjave garderobe letos dejansko razveseliš, je tvoj naslednji korak res enostaven…

Lahko mi pišeš na naš e-mail info@centergibanja.com ali pa me brez slabe vesti kar pokličeš na 040 886 003, kjer ti z veseljem odgovorim na vprašanja, ki se ti morda porajajo.

Če ti je lažje, nam lahko enostavno pošlješ sporočilo tudi v inbox na našem Facebook profilu Center Gibanja.

V vseh treh primerih se bom oglasila jaz in ti z veseljem pomagala razrešiti tudi morebitne dileme.

Se že veselim, da te morda spoznam ❤

Katarina Uplaznik, osebna trenerka, prehranska svetovalka & tvoja podpora

P.S. Aja, da ne pozabim…

Ker je zaradi visoke kakovosti programa število dam v skupinah omejeno, tudi tokrat prijave sprejemam do 7. maja 2023 oziroma izključno do zapolnitve prostih mest.

Ti pa z veseljem odgovorim na morebitna vprašanja, če se ti še vedno porajajo, zato lahko  brez slabe vesti zavrtiš mojo številko in jih skupaj predebatirava : )

Če te matra firbec, kako se v našem športnem centru počutijo naši varovanci, pa lahko spodaj preletiš tudi njihove izkušnje…

Kje nas najdeš?