fbpx

Trainer

Katarina Uplaznik

Moje telo me nosi. Moje telo me živi. Sem nič brez lastnega telesa.

Gibanje mi predstavlja življenje.

Z gibanjem odkrivam globino in kvaliteto zavedanja v povezavi um – telo – duša. Gibamo se odkar pomnimo, tako rastemo in se razvijamo že od malih nog. Najbolj me impresirajo borilni športi, kjer je ta povezava še kako pomembna. Fokus. Disciplina. Koncentracija. Isto skozi jogo, skozi ples, skozi vse načine gibanja. Poudarek dajem na dojemanje lastnega telesa v prostoru. Ko znaš upravljati svoje telo in ga razvijati v še močnejšega in dovzetnejšega, to je prava moč, kajti gibanje preoblikuje tako telo, kot človeka. Postanemo kreativnejši, uravnovešeni, energični, predvsem pa sposobnejši na vseh področjih našega življenja.

Se kdaj počutiš, kot da ne veš kaj je tvoje poslanstvo?

Nič drugega kot zavedanje samega sebe. Kajti s tem ugotoviš kdo si in si privoščiš le najbolje.

Zelo rada se gibam na 1000 različnih načinov, potujem, jaham, plešem, rišem, pišem, berem, sestavljam recepte, plavam, plezam, skačem s pečin, uživam na plaži, v glasbi… ali preprosto, ležim na trati in se zavedam lastnega telesa v vsej svoji mogočnosti. Želim si, da bi vsi ljudje to dojeli. Kako preprosto je življenje v gibanju in kako srečni smo lahko, da imamo izbiro, s čim ga hranimo in motiviramo. Od nas je odvisno, kdo smo in kaj bomo postali.

S pozornostjo na naše telo lahko odkrijemo lastne globine, talente in težave. Ko se gibamo z zavedanjem, dobimo priložnost, da se naše življenje drastično spremeni. S prakso se lahko zelo uskladimo z našim bistvom. Naši odnosi, počutje, delo in reševanje izzivov se izboljšajo! Ko se naučite mehčati in upravljati svoje telo in dih z lahkoto in ozemljitvijo, se odprete globoki modrosti.

Trenirajte s strokovnjaki

SPOZNAJTE NAŠE TRENERJE